Det pågår en kamp i Amazonas regnskog som påverkar oss alla. Stora internationella företag håller på att förstöra jordens lungor i jakt på ekonomiska vinster. Dessutom utsätts urfolken som lever i regnskogen, och som är bäst lämpade att ta hand om den, för enorma kränkningar som bryter mot allt vad mänskliga rättigheter innebär. Brasiliens President gör inte saken bättre. Läs mer om honom här.

Senaste nytt: Amazonas brinner

amazon watch
dirty oil hand

För att du ska få lite perspektiv så har ett av oljebolagen dumpat över 120 stycken Globen fyllda med olja i regnskogen. Det är helt vansinnigt.

globen

Detta har förstås påverkat miljön enormt, men även skapat fruktansvärda hälsomässiga konsekvenser för de människor som bor i regnskogen, varav många barn som drabbats av tumörer och allergier samt i vissa fall blivit tvinga att amputera sig för att överleva... dödsfall har också förekommit. 

Skänk en gåva till vårt viktiga arbete idag. Det finns mycket information på vår hemsida så titta gärna runt för att lära dig mer. T ex dess sidor Rädda RegnskogenSkydda Urfolken eller kolla på nedan film (engelskt tal).

 
 

Tack för ditt engagemang!

swish
90
 

Det allra bästa sättet att stödja vårt arbete är så klart att bli månadsgivare.

Beställ en autogirotalong nedan. 

Bli Månadsgivare

Anmäl dig för att ge pengar varje månad enkelt via autogiro.

Vi skickar en autogirotalong och ett svarskuvert.

Jag vill varje månad ge

Om du stödjer vårt viktiga arbete kommer du att få:

- Ett stort TACK

- Ett introduktionspaket inkl. en mycket fin pin

- E-nyhetsbrev

- Rapport varje år som berättar vad dina pengar har gått till

aw

TACK!