Skrämmande retorik

Brasiliens nya president Jair Bolsonaro har en skrämmande retorik.

 
jair
 

Att det 2018 finns ledare som, inte nog med att de saknar någon som helst förståelse för den biologiska mångfalden, även har sådana grova rasistiska och hatiska åsikter är totalt oacceptabelt. Ännu värre är, om det President Bolsonaro säger, faktiskt kommer övergå till handlingar.

 
jair 3.jpg
 

Bolsonaros vårdslösa planer att industrialisera Amazonas kommer att skapa en enorm skada och leda till en klimatkatastrof.

Att han dessutom har en väldigt dålig kvinnosyn, är emot samkönade äktenskap, förespråkar tortyr och anser att politiska motståndare borde skjutas målar upp en bild av en person som inte kommer att göra något bra vare sig för Brasilien eller för Amazonas.

 
jair
 

Det goda nyheterna är att Amazon Watch och alla allierade runt om i världen kommer att öka våra ansträngningar att skydda Amazonas och de urfolk som lever där.

jair

Vi kommer aldrig ge upp.

Läs gärna: President Bolsonaro: #elenão