Skyltmax sponsring

Vi är glada att företaget Skyltmax har valt att sponsra vårt viktiga arbete.

Skyltmax är ett e-handelsföretag som via deras designverktyg, Skyltomaten, erbjuder ett modernt och enkelt sätt att handla skyltar.

Hos dem kan du utforma namnskyltar till ditt företag, rollups till mässan, dörrskyltar till hemmet, dekaler till bilen och mycket mer. De levererar både till företag och privatpersoner. Dessutom finns det inga startkostnader eller minimibelopp för en beställning. Både produktion och kontor är placerat i Partille strax öster om Göteborg. Där arbetar 30 medarbetare som ser till att din beställning hanteras så effektivt som möjligt.

Om du har behov av en skylt besök nedan länk.

www.skyltmax.se

Skyltmax jobbar också för en bättre miljö.

Nedan text är från deras hemsida gällande deras kampanj Klimatmax.

I dag är klimatfrågan mer aktuell än någonsin. Vi är därför stolta över att presentera klimatkampanjen Klimatmax där du har möjlighet att vara med och göra något för miljön.

Köp en skylt – plantera ett träd

Direktreklamen som idag hamnar i mångas brevlåda är en stor miljöbov och enligt oss en onödig belastning på miljön. Vi vill med hjälp av våra ”ingen reklam tack”-skyltar inspirera till att göra mer för klimatet. Därför inleder vi nu en kampanj där det för varje såld ”ingen reklam tack”-skylt planteras ett nytt träd. Samarbetet sker tillsammans med Tricorona Climate Partner genom trädplanteringsprojektet ”Tropical Mix”.

Trädplanteringsprojektet ”Tropical Mix”

Tropical Mix är ett skogsbevarande projekt som sträcker sig över flertalet provinser i Panama, Centralamerika, där avskogning ett stort problem. Totalt har mer än 1,9 miljoner träd planterats under projektets tid och har fram till idag bidragit till en CO₂e-minskning på ca 135 100 ton.

Projektet är certifierat med Gold Standard, den enda certifieringsstandard som är godkänd av mer än 80 internationella miljöorganisationer, däribland WWF och Greenpeace.

Skyltar som gör skillnad

Genom att köpa en ingen reklam tack-skylt kan du vara med och göra skillnad! Ingen kan göra allt, men alla kan göra något för en renare planet.