Amazon.com

Ett av världens rikaste företag är Amazon.com. Någon gång under 2018 kommer de att etablera sig i Sverige, och det kommer då att finnas Amazon.se.

amazon

Det är oacceptabelt att detta företag generera sådana otroliga vinster på ett varumärke döpt efter regnskogen, som ironiskt nog är hotad av SAMMA företag. Det är så att de företag som förbrukar mest råolja från Amazonas är de som bedriver enorma transport operationer, vilket är precis vad Amazon.com gör.

Ägaren av Amazon.com, Jeff Bezos, är en av världens rikaste människor. Vi vill att han ska engagera sig i att skydda regnskogen, när han gjort så mycket pengar på regnskogens namn (samt bidragit till dess förstörelse).

Skicka ett mejl till Amazon.com och Jeff Bezos genom att besöka vår internationella sida.

Tack för hjälpen.