En kväll för regnskogen

Välkommen till Bio Rio vid Hornstull (Hornstulls Strand 3) för en kväll för regnskogen onsdagen 5 juni 2019 kl. 19-22. Fritt inträde.

Det kommer att bjudas på mingel och tilltugg samt intressanta tal, filmer och musik.

Om du är intresserad av urfolk, mänskliga rättigheter och Amazonas regnskog hoppas vi att du kommer förbi.

Skicka gärna ett mejl så vi vet hur många vi blir till:

info@amazonwatch.se

Agenda

19:00 Mingel

19:30 Välkomsttal av Alex Brekke, generalsekreteraren för Amazon Watch.

19:45 Filmvisning

20:00 Nina Siren Gualinga talar. Nina är född och uppvuxen i Amazonas regnskog. Har sedan tidig ålder varit involverad i främjandet av urfolksrättigheter och bevarandet av regnskogen.

20:30 Musik framförs av Regina Lund som är Ambassadör för Amazon Watch Sverige.

20:45 Leila Salazar-Lopez talar. Leila är Executive Director för Amazon Watch internationellt och har kämpat för regnskogen i över 20 år.

21:15 Avslutande tal av Alex Brekke, generalsekreteraren för Amazon Watch.

21:30 Mingel.

VÄLKOMMEN

rio
Nina Siren Gualinga   Född och uppvuxen i Amazonas regnskog. Har sedan tidig ålder varit involverad i främjandet av urfolksrättigheter och bevarandet av regnskogen. Hon är grundare av Hakhu projektet och sitter i styrelsen för Amazon Watch Sverige. Studerar för närvarande Mänskliga Rättigheter på Lunds Universitet

Nina Siren Gualinga

Född och uppvuxen i Amazonas regnskog. Har sedan tidig ålder varit involverad i främjandet av urfolksrättigheter och bevarandet av regnskogen. Hon är grundare av Hakhu projektet och sitter i styrelsen för Amazon Watch Sverige. Studerar för närvarande Mänskliga Rättigheter på Lunds Universitet

Leila Salazar-Lopez   Executive Director för Amazon Watch. Leila har kämpat för att försvara världens regnskogar i över 20 år genom att främja urfolksrättigheter och urfolkslösningar.

Leila Salazar-Lopez

Executive Director för Amazon Watch. Leila har kämpat för att försvara världens regnskogar i över 20 år genom att främja urfolksrättigheter och urfolkslösningar.

Regina Lund   Ambassadör för Amazon Watch. Skådespelare, konstnär, poet, sångare och författare.

Regina Lund

Ambassadör för Amazon Watch. Skådespelare, konstnär, poet, sångare och författare.

rio