Köp digital oxfilé i år

Foto: Paulo Whitaker/Reuters

Foto: Paulo Whitaker/Reuters

Varje år äter vi svenskar miljoner av portioner oxfiléer, speciellt till nyår. För att kunna tillgodose dessa behov måste Norvida importera kött från JBS som är ett företag som direkt bidrar till skövligen av Amazonas. Norvida säljer sedan detta kött vidare till våra matbutiker som t ex Coop, ICA och Willys (men även andra). Köp istället en hållbar digital oxfilé i år.

Läs mer här: www.oxfilen.se

Fördjupande artikel: Kött importeras från Amazonas

Skriv under vår namninsamling: Inget kött från Amazonas

Se även vårt event på FB: Nyår utan Oxfilé - stöd inte skövligen av regnskogen

Köp din oxfilé digitalt i år för marknadspris och stöd vårt arbete att skydda regnskogen istället för att bidra till skövlingen. Swisha belopp till 900 54 22. Uppge din mejl när du swishar så kommer vi skicka din oxfile digitalt.

Ditt köp går oavkortat till Amazon Watch Sverige som arbetar för att rädda regnskogen genom att stödja urfolken i Amazonas i deras kamp för sina mänskliga rättigheter.

Urfolkens självbestämmande är av största vikt, och deras kunskaper, kulturer och traditionella metoder bidrar kraftigt till en hållbar och rättvis förvaltning av jorden. Regnskog som urfolken helt förvaltar själva är mer bevarand än naturreservat och nationalparker.

Genom att stödja urfolken skyddar vi regnskogen.

Klicka på ovan för större.

Klicka på ovan för större.