GOD JUL & GOTT NYTT ÅR

Vi på Amazon Watch Sverige önskar dig en riktigt god jul och gott nytt år! Stort tack för det livsviktiga stöd och engagemang som du visat urfolken i Amazonas regnskog det här året. Tillsammans är vi starka!

Än finns det tid att bidra till skyddet för Amazonas regnskog i år! Varför inte engagera dig i någon av våra kampanjer eller köpa något fint från vår gåvoshop?

Skänk en slant i vår insamling på Facebook

Skänk en gåva till vårt viktiga arbete att med skydda vår planets HJÄRTA: Amazonas regnskog.

Du kan ge i insamlingen på FB eller Swisha en gåva till 900 54 22!

Skövlingen liggger just nu på 17 % och närmar sig 20 %. Forskare, urfolk och experter beräknar att när skövlingen når mellan 20-25% så är det försent. Då startar en kedjereaktion som leder till att Amazonas tillslut är förlorad.

Det bästa sättet att skydda vår planets biologiska mångfald är att stödja urfolkens kamp för sina mänskliga rättigheter. Urfolken är de som är bäst lämpande att förvalta och skydda Amazonas regnskog.

Köp unika urfolkshantverk i vår gåvoshop

Fira julen med unika klappar som främjar mänskliga rättigheter och klimaträttvisa! I vår Gåvoshop finner du handgjorda smycken som Achuarfolket gjort av material från Amazonas regnskog. Ta chansen att smycka dina nära och kära med vackra och viktiga urfolkshantverk!

Bjud på den hållbaraste oxfilén till nyårsafton

Visste du att svenskarna under nyår äter så pass mycket oxfilé att den svenska oxfilén tar slut, och att matvarukedjor och cateringfirmor då i stället köper in kött från leverantörer i Brasilien som skövlar Amazonas?

Om du inte vill bidra till detta: avstå från oxfilén denna nyårsafton! Vill du även bidra till att skydda Amazonas från köttindustrins skogsskövling och människorättskränkningar? Då kan du just nu köpa vår digitala oxfilé!

Du hittar oxfilén i vår Gåvoshop